ariana

ariana

Saturday, April 26, 2014

: بادنجان سیاه محافظ دربرابرسکته قلبی

انتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان از بروز عفونت جلوگیری می کند. بادنجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های باکتریایی جلوگیری می کند. بادنجان منبع بسیار غنی از پتاسیم و منیزیم، مس ، ویتامین‌های B2، B1 و اسید فولیک است که برای بیماران مبتلا به دیابت و کسانی که دچار نقرس هستند، مفید است و تنوری‌ شده یا آب‌ پز آن اغلب در رژیم‌های لاغری استفاده می‌شود. پتاسیم و اسید فولیک بادنجان... از بروز فشار خون و بیماری‌های قلبی ـ عروقی جلوگیری می‌کند و به شرطی که سرخ نشود، به عنوان پایین آورنده کلسترول شناخته شده است. نتایج مطالعات نشان داده است ترکیبات فنولی بادنجان خاصیت آنتی‌اکسیدانی داشته و بدن را در برابر انواع عفونت‌های باکتریایی و ویروسی محافظت می‌کند. از سوی دیگر در پوست این سبزی آنتی‌اکسیدانی به نام آنتوسیانین وجود دارد که برای جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی مفید است. مصرف بادنجان گرفته گی رگ‌ها را باز می‌کند و افراد را از سکته قلبی حفظ می‌کند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.